Wisselingen in het bestuur

In het bestuur van Oog voor Utrecht nemen we afscheid van Fenna Braune en verwelkomen we Gonny Stoel en Anne Marie Kuitert. Lees hieronder hun verhaal voor u.

Vijf jaar geleden heb ik Oog voor Utrecht leren kennen. De informele sfeer en de gezelligheid van de inloopochtenden vind ik nog steeds heel bijzonder. Ook het enthousiasme en de ambitie van Noortje werkt erg aanstekelijk.

In het bestuur van Oog voor Utrecht ben ik vooral achter de schermen bezig geweest. Wel heb ik jullie gelukkig elk jaar bij het Kerstdiner gezien, waardoor ik het gevoel van de inloopochtenden toch mee kreeg.

Met heel veel plezier heb ik mij de afgelopen vijf jaar ingezet voor Oog voor Utrecht. Nu is het voor mij tijd voor wat anders en draag ik het stokje graag over aan Gonny en Anne Marie. Dankjulliewel voor de mooie momenten bij Oog voor Utrecht.

Veel liefs! Fenna Braune

Hallo, Ik ben Gonny Stoel, ik woon al ruim 25 jaar in de wijk en heb twee volwassen dochters. Ik werk in de zorg, o.a. met ouderen die de ziekte Alzheimer of dementie hebben. In mijn vrije tijd bekleed ik graag stoelen die een nieuwe uitstraling nodig hebben. Ik neem deel aan het Repaircafe en zit in het bestuur van Zuilen en Vecht. Bij de zonnebloem en SailWISE vaar ik elk jaar een week mee en ben ik zorgvrijwilliger. Eén keer per maand kook ik met andere vrijwilligers bij Belles Bistro.

Ik ben erg aan de wijk gehecht en weet dat niet iedereen makkelijk met elkaar in contact komt.  Ik vind het belangrijk om mensen die niet zo’n held zijn om ergens aan deel te nemen of  niemand kennen te betrekken bij de activiteiten in de wijk.

Ik ben Anne Marie Kuitert en werk al lang als fysiotherapeut op de Hubert Duyfhuysstraat. Vanaf 1 oktober maak ik deel uit van het bestuur van Oog voor Utrecht. Vanuit mijn werk weet ik goed wat er in de wijken Zuilen en Ondiep speelt.

Ik heb er veel zin in! Hopelijk zie ik u bij een van de activiteiten!

Anne Marie Kuitert