Activiteiten

Alle activiteiten worden in samenspraak en op maat gekozen, als er bijvoorbeeld behoefte blijkt aan uitleg over internet, dan gaan we daarmee aan de slag. Soms is de behoefte enkel gezelligheid, en dat is dan ook de basis: elkaar ontmoeten. Er is dan ook voldoende ruimte voor een goed gesprek, een spelletje en een lekkere kop koffie.

Daarnaast komen ook verschillende maatschappelijk gerelateerde onderwerpen aan bod, zoals weerbaarheid en gezond ouder worden. We streven ernaar het beroep op de hulpverlening in samenwerking met de gemeente te verminderen. Denk aan weerbaarheidstraining, veilig omgaan met internet en medicijngebruik. Die worden samen met de gemeente of organisaties met de juiste kennis in huis ontwikkeld. 

De aandacht rondom deze onderwerpen helpt om zorgen en angsten in taal uit te drukken.

Natuurlijk wordt er stilgestaan bij de Feestdagen en houden we vieringen, zoals Sinterklaas en Kerst. Dit wordt verzorgd met een lunch, en er is voorpret in de vorm van lootjes trekken en Kerststukjes maken. We houden een oliebollenactie en in de lange donkere dagen verzorgen we winterse maaltijden.

Rond de zomermaanden gaan we erop uit, denk aan schilderen in het Antje Drijver Paviljoen in het Julianapark, een dagje weg of een museum in de buurt. 

Voor elk wat wils!

Enkele voorbeelden van onze activiteiten:


Oog voor Utrecht
Boerhaaveplein 199
3552CT Utrecht
06-42256732
info@oogvoorutrecht.nl

Oog voor Privacy