Oog voor uw Privacy

Privacy verklaring

 

Voor welke organisatie geldt deze Privacy verklaring?

Stichting Oog voor Utrecht
Boerhaaveplein 199
3552CT Utrecht
06-42256732
info@oogvoorutrecht.nl
KVK 66561221

Waarom bewaren wij uw gegevens? Wij willen u graag op de hoogte houden van onze activiteiten en persoonlijk bij u betrokken zijn

Welke gegevens hebben wij van u? Wij hebben uw naam, geboortedatum, e-mail, telefoonnummer en woonadres van u. Wij hebben uw naam en eventueel uw e-mail in ons bestand om u op de hoogte te kunnen houden van onze activiteiten en eventuele wijzigingen in de planning. Persoonlijk contact vinden wij bij Oog voor Utrecht erg belangrijk. Ook heeft misschien niet iedere bezoeker een e-mail adres. Daarom bewaren wij ook uw telefoonnummer en woonadres.

Met wie delen wij deze gegevens? Wij delen deze gegevens met niemand.

Hoelang bewaren wij uw gegevens? Wij bewaren uw gegevens zolang u deelneemt aan de inloopochtenden, of andere projecten van Oog voor Utrecht, en één jaar daarna. Het jaar daarna hebben we uw gegevens nog vanwege het persoonlijke contact dat centraal staat bij Oog voor Utrecht. Indien u niet meer mee kan doen met de activiteiten blijven we toch graag bij u betrokken.

Gebruiken wij cookies? Wij gebruiken cookies op onze website

Hoe bewaren we uw gegevens? Wij bewaren uw gegevens op de computer van de coördinator, Noortje Rozema, en van één vrijwilliger, Alma van der Heijden.

Mag ik mijn eigen gegevens inzien? Wij kunnen u altijd laten weten welke gegevens wij van u hebben. U kunt deze altijd inzien, wijzigen of laten verwijderen.

Kan ik mijn gegevens laten verwijderen? Wij kunnen uw gegevens altijd verwijderen op uw verzoek. Dit houdt wel in dat wij u minder goed of niet meer van dienst kunnen zijn.

Waar kan ik een klacht indienen over hoe jullie omgaan met mijn gegevens? U kunt dit bij Noortje of een vrijwilliger melden, of per mail via info@oogvoorutrecht.nl. Wij zullen uw klacht dan zo goed mogelijk proberen op te lossen. Mocht dit onvoldoende zijn voor u, dan kunt u bij de autoriteit persoonsgegevens een klacht indienen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Foto’s Met enige regelmaat worden er foto’s op activiteiten gemaakt. Deze foto’s worden gebruikt voor: Jaarverslagen naar fondsen en gemeente Utrecht, promotiedoeleinden op de website van Oog voor Utrecht en Facebook. U kunt aangeven of u dit wilt op het toestemmingsformulier of kenbaar maken bij individuele activiteiten, ook wanneer u het niet wilt.

Oog voor Utrecht
Boerhaaveplein 199
3552CT Utrecht
06-42256732
info@oogvoorutrecht.nl

Oog voor Privacy