Steun Oog voor Utrecht

Stichting Oog voor Utrecht richt zich op ouderen om eenzaamheid te voorkomen. Doelstellingen van
de Stichting zijn het realiseren van: ontmoeting, activering, gezondheidsbevordering, ondersteuning
van mantelzorg, preventief optreden én het stimuleren van zelfredzaamheid.

We zijn erg blij met alle ondersteuning, inzet en betrokkenheid. Mogelijk wilt u ons financieel ondersteunen. Elke bijdrage is welkom!

Hoe kunt u helpen?

We hebben altijd wel geld nodig. Waarvoor? Denk aan: boodschappen voor immobiele ouderen, een beamerscherm voor voorlichting, inrichting van onze nieuwe ruimte, het inhuren van een vormgever voor het opmaken van flyers, enzovoorts… Er zijn diverse manieren om ons te steunen, u kunt bijvoorbeeld een eenmalige gift overmaken. Alvast bedankt!

Donateur worden?

Wilt u Oog voor Utrecht langere tijd steunen, wordt dan donateur. Om onnodige bankkosten voor incasso’s te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk om dit zelf met een automatische overschrijving te regelen. 

Donatie € -

Donateur worden ? Lees hier meer.

Periodieke schenking

Indien u 5 jaar achtereen een vast bedrag aan de stichting schenkt en dit vastlegt in een schenkingsovereenkomst, kunt u het bedrag volledig aftrekken van uw belastbare inkomen.

Lees meer

Nalaten (legaat)

U kunt op allerlei manieren geven, waar we erg blij mee zijn! Via een erfenis schenken, zonder verplichtingen, kan het ook. Bijvoorbeeld in de vorm van een legaat. Een legaatakte (aanvulling op testament) is eenvoudig via een notaris te regelen.

Kijk eens bij www.doehetzelfnotaris.nl

Andere manieren

Wilt u ons (ook) op een andere manier steunen dan met een financiële gift? Vertel anderen over de Stichting Oog voor Utrecht! Like en volg ons op Facebook, volg ons op Instagram. Word maatje! Wandel of eet 1 uur in de week met een oudere waarmee u wordt gematcht, we kijken natuurlijk wel of het klikt. Andere suggesties? We gaan graag in gesprek of kijk eens in de voorbeelden:

Lees meerOog voor Utrecht
Boerhaaveplein 199
3552CT Utrecht
06-42256732
info@oogvoorutrecht.nl

Oog voor Privacy