Creatief met de kunstclub

Hoe maak je het?
Bij Oog voor Utrecht brengen we op allerlei manieren mensen samen. Een van onze activiteiten is de Kunstclub. Bij deze club draait het om het zelf maken van mooie, creatieve, handige en duurzame producten zoals cadeautjes, bedankjes, versieringen, kaarten, kunstwerken voor in gebouwen. Echt van alles! Hoe je het maakt? Dat mag je zelf weten!

We hebben al een mooie collectie van fleurige slingers, heerlijk ruikende lavendelzakjes, zelfgebreide hoofdbanden en polswarmers en gehaakte rozen. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en cadeautjes. Met deze zelfgemaakte producten staan we samen met onze ouderen op markten in de buurt. Maar we maken ook op bestelling! De opbrengst wordt gedeeld: de ene helft is voor de maker, de andere voor Oog voor Utrecht. Met het geld dat we hiermee verdienen, kunnen we nog meer mensen laten meedoen met onze activiteiten.

Waarom de Kunstclub?
Samen iets maken is natuurlijk heel gezellig, maar er is meer:
• Je kunt iets praktisch doen voor Oog voor Utrecht;
• Je maakt iets waar een ander blij van wordt;
• Je draagt bij aan het voortbestaan van Oog voor Utrecht, omdat we beter zichtbaar worden.

Wie weet leer je iets maken dat je eerst niet kon. Of jij leert het juist een ander. Samen iets maken, bezig zijn met kleuren en materiaal is trouwens ook nog eens heel goed voor je brein! 

Als je de slag te pakken hebt, kun je behalve op de club natuurlijk ook thuis verder werken, op een moment dat voor jou handig is. Met een lekker kopje koffie of thee erbij, in je eigen tempo.

Doe je mee? 
Heb je zin om samen met ons de handen uit de mouwen in onze materialen te steken? Om er met elkaar iets moois van te maken? Haak dan aan bij onze Kunstclub tijdens een van onze inlopen op woensdag-, donderdag- of vrijdagochtend (zie Locaties)

Heb je nog vragen, of wil je cadeautjes bestellen? Stuur een mailtje aan info@oogvoorutrecht.nl of bel naar 0642256732

‎Open deze link om deel te nemen aan de Kunstclub OvU WhatsApp-groep: https://chat.whatsapp.com/B6MRaMVd6cF9TTjz1MQiVh