Wisseling in het bestuur.

Afgelopen periode nam Carolien Satink helaas afscheid als bestuurslid van Oog voor Utrecht. Wij dank haar voor al haar inzet en betrokkenheid als penningmeester en bestuurslid. Gelukkig mochten we ook weer een nieuw bestuurslid verwelkomen en wel Nyncke Kramer. Hieronder kort enkele woorden van hun kant.

Afscheid Oog voor Utrecht als bestuurder,

Twee en een halfjaarlang heb ik in het bestuur van Stichting Oog voor Utrecht gezeten en me met name bezig gehouden met de centen. Als penningmeester zorgde ik ervoor dat er vele duizenden euro’s aan subsidie en sponsorgelden binnen kon komen. Oh zo belangrijk voor het voortbestaan van de stichting. Met name ook veel subsidie van de gemeente Utrecht om ervoor te zorgen dat Noortje haar werk als coördinator van de stichting kan uitvoeren.

Ik heb gezien hoe ze met haar tomeloze inzet en hart voor de ouderen elke keer weer iets moois en positiefs voor de bewoners van Elinkwijk en Ondiep voor elkaar krijgt. Dit natuurlijk ook met de inzet van de vele vrijwilligers. Ik draag Oog voor Utrecht een warm hart toe. Het vrijwilligerswerk paste alleen niet meer binnen mijn huidige bezigheden. Ik wens Oog voor Utrecht een fantastische vijfjarige verjaardag en jubileum.

Tot ziens. Een warme groet van Carolien Satink.

—————————————————————————————————————————

Gestart als nieuw bestuurslid,

Mijn naam is Nyncke Kramer. Ik wil me graag inzetten voor Oog voor Utrecht omdat de thema’s eenzaamheid en ouderen me aan het hart gaan, en ik daar graag een positieve bijdrage aan wil leveren. In mijn werk als studieadviseur voor de Universiteit Utrecht, ben ik voornamelijk in contact met studenten.

Leuk om op deze manier de stad en haar bewoners op een andere manier te leren kennen.

Nyncke Kramer