Een steuntje in de rug

Lieve betrokkenen van Oog voor Utrecht,

2020 had een topjaar moeten zijn voor Oog voor Utrecht. Zoveel mooie ontmoetingen en evenementen stonden op de planning. Toen kwam echter Covid-19 en moesten de locaties sluiten. 
We hebben sinds 15 maart geen moment stilgezeten… We voeren aan de lopende band gesprekken met op de eerste plaats onze deelnemers en hun naasten; vrijwilligers, collega’s uit de wijk en de gemeente. We zitten namelijk in een speciale regiegroep “Eenzaamheid”, die ook al naar de toekomst kijkt; wat te doen NA Corona. We hebben direct ons belmaatjes-project uit de grond gestampt en toegepast. Dit bleek een schot in de roos. Hier is behoefte aan. Uiteraard doen we (juist) nu nog veel meer en hebben we wekelijks een leuke actie.
De verwachtte eigen bijdragen die we voor dit jaar hadden begroot, zullen dit jaar bij lange na niet uitkomen.
Daarnaast kunnen we onze heerlijke Oogappeltjesjam nauwelijks meer aan de man brengen, doordat de vele buurtmarktjes waar we normaal gesproken te vinden zijn allemaal niet doorgaan. 
Het is fijn dat wij ons in deze moeilijke tijd gedragen weten door zo’n 600 Vrienden van  Oog voor Utrecht. Juist nu hebben wij de financiële steun van onze vrienden hard nodig. Om de stichting (financieel) een hart onder de riem te steken, willen wij u vragen om Vriend te worden van ons. Dit kan al vanaf 5 euro.

Extra steun van nieuwe leden helpt ons om het eenzaamheidsvirus tegen te gaan. Je steunt ons ook door een potje overheerlijke jam te kopen bij onze geweldige fan: http://www.familievanrijk.nl

Of doneer bijvoorbeeld 10 euro zo schenk je een “verrassingstasje” aan de deur voor een oudere.
Uw bijdrage zal enorm gewaardeerd worden en bijdragen aan een inclusief Utrecht.

Hieronder de link naar onze ‘Vriendenpagina:
https://oogvoorutrecht.nl/oog-voor-elinkwijk/vrienden-worden-van-oog-voor-utrecht/

Namens Oog voor Utrecht,
een grote zonnige groet! 🌞