Brei project

Als voortvloeisel van het project ‘Zuilen breit tegen eenzaamheid’ gaan we op kleinere schaal door.

Een van de breisters Annie van 92 jaar is de ontwerpster van de te gekke babytruitjes en mutsjes. Haar eigen patroon wilde ze voor OVU inzetten. Zo is het idee ontstaan om de truitjes en mutsjes te gebruiken als promotie materiaal en te verkopen op de wijkmarkten. Dit project willen we gaan professionaliseren.

Om contacten te bevorderen binnen de wijk houden we goed in de gaten waar er een nieuw kindje is geboren. Vanuit OVU stimuleren we de bezoekers om een truitje of mutsje langs te brengen. Met of zonder begeleiding van ons of het Oog Contact maatje. 

Om een mutsje en een truitje te bestellen Stuurt u een e-mail naar info@oogvoorutrecht.nl met daarin vermeld de naam die u op het setje wilt en de kleur voorkeur. Als u het pakketje opgestuurd wilt hebben kost dat € 3,95 extra en moet u ook het adres waar het pakketje heen gestuurd kan worden in de e-mail vermelden. Het setje kost € 15,- en u kunt dit overmaken naar IBAN nr: NL23RABO0313231265. o.v.v. Brei project.  Indien u voor bezorging kiest kost het € 18,95.